Cengiz Erenoğlu

Position: Prof. M.D.Prof. Cengiz Erenoğlu, M.D. Ekspertiza dhe Fushat e Interesit Arsimi Anëtarësitë institucionale

Ayhan Erdemir

Position: Dr. Profesor i Asociuar i KirurgjiaFields: Kirurgjia – Kirurgjia e PërgjithshmeEmail: ayhan.erdemir@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja • Shkolla e Mjekësisë në Universitetin Fırat • Spitali Mësimor dhe Kërkimor Kartal Lütfi Kırdar • Shkolla e Mjekësisë në Universitetin Maltepe Specialitete dhe interesa mjekësore • Trauma / Emergjencat • Kirurgjia e gjirit • Kirurgjia endokrine • Kirurgji laparoskopike […]

Kemal Raşa

Position: Dr., Kirurg Master, FACS, FACP, KirurgFields: Kirurgjia – Kirurgjia e Përgjithshme – SHKENCAT ONKOLOGJIKE – Kirurgjia ONKOLOGJIKEEmail: kemal.rasa@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Arsimi Universiteti Hacettepe Fakulteti i Mjekësisë (1990) Kirurgji e Përgjithshme, Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit Hacettepe (1996) Eksperiencë profesionale : Kirurgjia e Përgjithshme, Spitali Edukues dhe Trajnues Numune Ankara (1997-2001) Kirurgji e përgjithshme, spitali Acıbadem […]

Kirurgji Invazive Minimale

Kirurgji Invazive Minimale Kirurgji Invazive Minimale Kirurgjia minimale invazive kryhet me anë të kamerës dhe veglave të dorës nga prerjet me gjerësi 0.5-1.0 cm të hapura në murin e përparmë të barkut. Kjo metodë mund të përdoret në shumë fusha të tilla si hernia ose operacionet kardiake. Parimet themelore të kirurgjisë së hapur janë të […]

Kirurgjia e gjirit

Kirurgjia e gjirit Kirurgjia e gjirit Pacientët me probleme shëndetësore të gjëndrave të qumështit kanë qasje në kujdes mjekësor të klasit botëror e cila ofrohet nga specialistë të Qendrës së Trajtimit të Sëmundjeve të Gjirit në Anadolu Medical Center. Pacientet që na kontaktojnë nënshtrohen një ekzaminimi modern, marrin një vlerësim të rrezikut nga ekspertët, si […]