Savaş Kansoy

Position: M.D. ProfesorFields: Specialist i hematologjisë dhe onkologjisë pediatrike, shef i hematologjisë pediatrike dhe transplantimit të palcës kockore pediatrikeEmail: savas.kansoy@anadolusaglik.orgArsim dhe Eksperiencë pune Universiteti Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit Ege 1978 Ekspertizë Shëndeti dhe sëmundjet e fëmijëve 1982 Specializimi i vogël Ege University Fakulteti i Mjekësisë Onkologji Pediatrike 2002 Ege University Fakulteti i Mjekësisë Hematologji […]

Zafer Gülbaş

Position: MD Profesor i Mjekësisë së Brendshme dhe HematologjisëFields: Onkologji – Hematologji OnkologjikeEmail: zafer.gulbas@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja • Shkolla e Mjekësisë në Universitetin Hacettepe • Shkolla e Mjekësisë e Universitetit Anadolu • Qendra Atatürk për Pulmonologji dhe Kirurgjinë Torakale • Qendra Mjekësore Hadassah, Izrael • Qendra e Hulumtimit të Kancerit Fred Hutchinson, SHBA • Qendra e […]

Qëndra Pediatrike e Transplantit të Palcës Kockore

Qëndra Pediatrike e Transplantit të Palcës Kockore Qëndra Pediatrike e Transplantit të Palcës Kockore Në Spitalin Anadolu Medical Center në Qendrën e Transplantit të Palcës Kockore për moshat pediatrike, sëmundjet e fëmijërisë të cilat kërkojnë transplant trajtohen në mënyrë multidisiplinore me ekipe ekspertësh dhe teknologji të avancuar. Cilat sëmundje trajtohen? Kryhet transplanti i qelizave staminale […]

Sëmundje me indikacion për trajtim me transplantim të palcës së kockave

Sëmundje me indikacion për trajtim me transplantim të palcës së kockave Sëmundje me indikacion për trajtim me transplantim të palcës së kockave Leukemia akute mielogjene Leukemia akute limfoblastike Limfoma jo-Hodgkin Limfoma Hodgkin Mieloma e shumëfishtë Sindroma mielodisplazike Leukemia mielogjene kronike Leukemia limfoide kronike Anemi aplastike Hemoglobinuria paroksimal noktrunal Amiloidoza primare Tumoret e ngurta: kanceri i […]