Murat Dökdök

Position: M.D.Fields: RadiologjiaEmail: murat.dokdok@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja • Shkolla e Mjekësisë Cerrahpaşa në Universitetin e Stambollit • Spitali Publik Göztepe • Universiteti i Minesotës, SHBA • Shkolla e Mjekësisë e Harvardit, MGH, SHBA • Spitali Acibadem Specialitetet dhe interesat mjekësore • Radiologjia ndërhyrëse • Imazhe kardiovaskulare • Neuroradiologjia • Shoqëria Turke e Radiologjisë • Shoqëria Evropiane […]

Kutlay Karaman

Position: M.D.Fields: Imazhe- RadiologjiaEmail: kutlay.karaman@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja • Shkolla e Mjekësisë në Universitetin Hacettepe • Shkolla e Mjekësisë në Universitetin e Stambollit • Spitali Florence Nightingale në Stamboll Specialitetet dhe interesat mjekësore • Radiologjia ndërhyrëse • Imazhe në Neuroradiologji • Anëtar i Shoqatës Turke të Radiologjisë • Anëtar i Shoqatës Turke të Neuroradiologjisë • Anëtar […]