Murat Dökdök

Position: M.D.Fields: RadiologjiaEmail: murat.dokdok@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja • Shkolla e Mjekësisë Cerrahpaşa në Universitetin e Stambollit • Spitali Publik Göztepe • Universiteti i Minesotës, SHBA • Shkolla e Mjekësisë e Harvardit, MGH, SHBA • Spitali Acibadem Specialitetet dhe interesat mjekësore • Radiologjia ndërhyrëse • Imazhe kardiovaskulare • Neuroradiologjia • Shoqëria Turke e Radiologjisë • Shoqëria Evropiane […]

Kutlay Karaman

Position: M.D.Fields: Imazhe- RadiologjiaEmail: kutlay.karaman@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja • Shkolla e Mjekësisë në Universitetin Hacettepe • Shkolla e Mjekësisë në Universitetin e Stambollit • Spitali Florence Nightingale në Stamboll Specialitetet dhe interesat mjekësore • Radiologjia ndërhyrëse • Imazhe në Neuroradiologji • Anëtar i Shoqatës Turke të Radiologjisë • Anëtar i Shoqatës Turke të Neuroradiologjisë • Anëtar […]

Radiologjia ndërhyrëse

Radiologjia ndërhyrëse Radiologjia ndërhyrëse Radiologjia ndërhyrëse është një subspecialitet në zhvillim që siguron procedura minimale kirurgjikale nën udhëzimet e imazhit (angiografi, tomografi kompjuterike ose ultratinguj) dhe pa kirurgji të hapur ose një sallë operacioni. Radiologët ndërhyrës përdorin gjilpëra, tuba dhe fije të veçanta, synojnë sëmundje të ndryshme në organe të ndryshme duke lundruar brenda enëve […]

Radiologjia

Radiologjia Radiologjia Departamenti i radiologjisë i Qendrës Mjekësore Anadolu është në shërbimin tuaj me pajisje dhe protokolle të teknologjisë më të fundit. Departamenti ofron shërbime të imazhit 24/7 me vëmendje të madhe në uljen e dozës së rrezatimit ndaj të cilit ekspozohen pacientët. Të gjitha analizat e kryera përmes PACS (Arkivimi i Figurës dhe Sistemi […]