ONDER ONGURU

Onder-Onguru

Position: MD Prof. i PatologjisëFields: Departamenti i PatologjisëEmail: onder.onguru@anadolusaglik.orgARSIMI: universiteti Akademia Mjekësore Ushtarake Gülhane , Ankara 1993 Edukim special Akademia Mjekësore Ushtarake Gülhane , Patologjia Mjekësore, Ankara 1999 Mayo Clinic, USA 2002 (Neuropatologji, Patologji pulmonare, patologji kirurgjikale, FISH) Perelman School of Medicine, SHBA 2014 (Neuropatologji, Patologji pulmonare, Patologji kirurgjikale, FISH) Anëtarësimet në Organizata Shoqata e […]

Zafer Küçükodacı

Zafer-Kucukodaci

Position: MD Proffessor i PatologjisëFields: Departamenti i PatologjisëEmail: zafer.kucukodaci@anadolusaglik.orgARSIMI: universiteti Akademia Mjekësore Ushtarake Gülhane , Ankara 1998 Edukim special Akademia Mjekësore Ushtarake Gülhane , Patologjia Mjekësore, Ankara 2004 Anëtarësimet në Organizata Shoqata Turke e Patologjisë Kryesia e Grupit të Punës për Patologjinë Molekulare të Federatës së Shoqatave të Patologjisë Çmimet 12 nga studimet e tij […]

Hüseyin Baloğlu

Position: M.D. Profesor i PatologjisëFields: Shërbime Diagnostike – PatologjiEmail: huseyin.baloglu@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja GATA Fakulteti i Mjekësisë Kolegji i Mjekësisë Albert Einstein, New York, USA Universiteti Heidelberg, Gjermani SAMBA, Grenoble, Francë Spitali Mësimor GATA, Haydarpaşa Specialitetet dhe interesat mjekësore Patologjia molekulare Biologjia e tumorit Diagnoza e përkohshme / diagnoza emergjente Edukimi mjekësor Hulumtime dhe Publikime 52 […]