Mehmet Taner Özdemir

Position: M.D. Ortopedi dhe TraumatologjiFields: Shkencat kirurgjikale – Ortopedi dhe TraumatologjiEmail: taner.ozdemir@anadolusaglik.orgEdukimi dhe përvoja profesionale • Akademia e Mjekësisë Ushtarake dhe Shkolla e Mjekësisë Gülhane – Ankara • Dega e Fakultetit të Mjekësisë, Ortopedi dhe Traumatologji e GATA, Ankara • Spitali për Kirurgji Speciale, NY, Shtetet e Bashkuara Aktivitetet dhe interesat mjekësore • Tumoret e […]

İbrahim Akmaz

Position: Profesor i Asociuar i Ortopedisë dhe TraumatologjisëFields: Kirurgjia – Ortopedi dhe taumatologjiEmail: ibrahim.akmaz@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja • Akademia Mjekësore Ushtarake Gülhane, Shkolla e Mjekësisë • Akademia Mjekësore Ushtarake Gülhane, Spitali Mësimor dhe Kërkimor Haydarpaşa • Spitali Ushtarak Hakari • Spitali Ushtarak Gümüşsuyu • Spitali Ushtarak Erzurum • Spitali Ushtarak Kosova T. Specialitete dhe interesa mjekësore […]

Qendra Ortopedike Dhe Traumatologji

Qendra Ortopedike Dhe Traumatologji Qendra Ortopedike Dhe Traumatologji Kirurgët tanë me përvojë në Qendrën Ortopedike dhe Traumatologjike ofrojnë kujdes dhe trajtime ortopedike të klasit botëror me pajisje dhe teknologji të fundit. Ne ofrojmë shërbime në diagnostikimin, trajtimin dhe rehabilitimin e sëmundjeve të sistemit muskuloskeletor. Trajtime të specializuara të ofruara në qendrën tonë: Onkologjia ortopedike (Osteoma […]