Yaşar Kütükçü

Position: M.D. Profesor i NeurologjisëFields: Mjekësia e Brendshme – NeurologjiaEmail: yasar.kutukcu@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja • Fakulteti Mjekësor GATA • Universiteti i Kalifornisë, San Francisco Specialitetet dhe interesat mjekësore • Çrregullimet e lëvizjes • Neurofiziologji Kërkime dhe Publikime • 28 botime ndërkombëtare • 36 botime kombëtare • 20 prezantime ndërkombëtare • 63 prezantime kombëtare • 61 folës […]

Selçuk Göçmen

Position: M.D. Asistent Profesor i NeurokirurgjisëFields: Mjekësia e Brendshme – NeurokirurgjiaEmail: selçuk.göçmen@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja Universiteti Fakulteti i Mjekësisë GATA, Ankara 2000 Trajnim specializimi Fakulteti i Mjekësisë GATA, Departamenti i Kirurgjisë së Trurit dhe Nervave, Ankara 2008 Trajnim në Neurokirurgjinë Funksionale, Thikë Gamma dhe Terapinë Endovaskulare në Universitetin e Shëndetit dhe Shkencës të Oregonit, Klinika Cleveland […]

Mehmet Caglar Berk

Position: M.D. Profesor i NeurokirurgjisëFields: Mjekësia e Brendshme – NeurokirurgjiaEmail: mehmet.berk@anadolusaglik.orgArsimi Edukimi mjekësor: Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit Hacettepe, Ankara, Turqi 10/1983-07/1989 Trajnimi neurokirurgjik: Departamenti i Kirurgjisë Neurologjike Universiteti i Shëndetit dhe Shkencës në Oregon Portland, OR, SHBA 07/2006-06/2012 Fellow klinik në Neurokirurgji Pediatrike Spitali i Fëmijëve St. Louis, Departamenti i Neurokirurgjisë Shkolla e Mjekësisë […]

Qendra Neurokirurgjike (truri & shpina)

Qendra Neurokirurgjike (truri & shpina) Qendra Neurokirurgjike (truri & shpina) Ekipi ynë i kirurgëve të përkushtuar përpiqet të sigurojë rezultate superiore të pacientit përmes metodave më të përparuara diagnostike dhe terapeutike. Qendra jonë ofron kujdes klinik multidisiplinar brenda kuadrit të bashkëpunimeve me disiplina të ndryshme të grupuara së bashku në këshillat neuro-onkologjike dhe neurovaskulare; Neuro-onkologji […]

Neurologjia

Neurologjia Neurologjia Në departamentin e neurologjisë të Qendrës Mjekësore Anadolu, ne diagnostikojmë dhe trajtojmë sëmundje që prekin ose përfshijnë sistemin nervor. Ne ofrojmë vetëm kujdes neurologjik për të rriturit pasi nuk kemi një qendër neurologjike të fëmijëve. Cilat sëmundje diagnostikohen dhe trajtohen në departamentin tonë? Trajtimi i dhimbjes neuropatike Dhimbje koke, marrje mendsh Sëmundjet e […]

Neurokirurgjia dhe Neurologjia

Neurokirurgjia dhe Neurologjia Neurokirurgjia dhe Neurologjia Qendra jonë e Neurokirurgjisë bashkon departamentet e neurokirurgjisë dhe neurologjisë të ngarkuara për diagnostikimin dhe trajtimin e sëmundjeve të sistemit nervor qendror, si dhe njësinë e Neurokirurgjisë e cila zbaton teknikat më të fundit si Cyberknife, radiokirurgjia dhe monitorimi i EEG, video, rindërtimi i një harte të trurit për […]