Position: M.D. Asistent Profesor i Neurokirurgjisë

Fields: Mjekësia e Brendshme - Neurokirurgjia

Email: selçuk.göçmen@anadolusaglik.org


Edukimi dhe Përvoja

Universiteti

Fakulteti i Mjekësisë GATA, Ankara 2000

Trajnim specializimi

Fakulteti i Mjekësisë GATA, Departamenti i Kirurgjisë së Trurit dhe Nervave, Ankara 2008

Trajnim në Neurokirurgjinë Funksionale, Thikë Gamma dhe Terapinë Endovaskulare në Universitetin e Shëndetit dhe Shkencës të Oregonit, Klinika Cleveland

Anëtarët Institucionalë

• Shoqëria Turke e Neurokirurgjisë

• Shoqëria Turke e Kirurgjisë Funksionale të Neurokirurgjisë dhe Grupit të Epilepsisë Stereotaksike

• Grupi i Kirurgjisë Neurovaskulare të Shoqatës Turke të Neurokirurgjisë

Kërkime dhe publikime

50 botime kombëtare dhe ndërkombëtare

35 pjesëmarrje në kurs

2 çmime