Abdulcabbar Kartal

Position: Asoc. M.D.Fields: Kirurgjia e ObezitetitKirurg bariatrik ekspert që ka kryer më shumë se 500 operacione nëpërmjet metodave laparoskopike dhe me ndihmën e robotëve. Mban Certifikatë për Kirurgji Minimal Invazive (Laparoskopi/ Kirurgji Robotike Da Vinci). Ekspertiza & Fushat e interesit Arsim dhe Eksperiencë pune Anëtarësitë institucionale

Cengiz Erenoğlu

Position: Prof. M.D.Prof. Cengiz Erenoğlu, M.D. Ekspertiza dhe Fushat e Interesit Arsimi Anëtarësitë institucionale

Balonave Gastrike

Balonave Gastrike Balonave Gastrike Paketat dhe Kostoja e Balonave Gastrike Paketat dhe Kostoja e Balonave Gastrike Koha e pritjes: Asnjë Kohëzgjatja e shtrimit në spital: asnjë, kryer në njësinë e kirurgjisë në të njëjtën ditë Minimumi i kërkuar i qëndrimit jashtë vendit: 3-5 ditë Kostoja e balonës gastrike: 1.500 dollarë për tullumbace të futur në […]

Bypass të stomakut

Bypass të stomakut Bypass të stomakut Paketa dhe Kostoja e Kirurgjisë Bypass të Kirurgjisë së Stomakut Koha e pritjes: Asnjë Kohëzgjatja e shtrimit në spital: 3 netë (të përfshira) Minimumi i kërkuar i qëndrimit jashtë vendit: 7-10 ditë Kostoja e operacionit bypass të stomakut: 3.400 € për laparoskopinë, 5.150 € për robotikë. Paketa Përfshin: Tarifat […]

Gastrektomisë me mëngë

Gastrektomisë me mëngë Gastrektomisë me mëngë Paketa dhe Kostoja e Gastrektomisë me mëngë Koha e pritjes: Asnjë Kohëzgjatja e shtrimit në spital: 3 netë (të përfshira) Minimumi i kërkuar i qëndrimit jashtë vendit: 7-10 ditë Kostoja e operacionit të gastrektomisë së mëngës: 3,400 € për laparoskopinë, 5,150 € për robotikë   Paketa Përfshin: Tarifat e […]

Kirurgjia e Obezitetit

Kirurgjia e Obezitetit Kirurgjia e Obezitetit Gastrektomisë me mëngë Bypass të stomakut Balonave Gastrike