H. Murat Gürsoy

Position: M.D. Profesor i Asociuar i GastroenterologjisëFields: Mjekësia e Brendshme – GastroenterologjiEmail: murat.gursoy@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja • Shkolla e Mjekësisë në Universitetin Hacettepe • Shkolla e Mjekësisë në Universitetin Baskent • Spitali Bayındır • Spitali Acıbadem Specialitetet dhe interesat mjekësore • Endoskopia ndërhyrëse • Hepatiti viral Hulumtime dhe Publikime • 23 botime ndërkombëtare • 12 botime […]

A. Melih Özel

Position: Profesor i GastroenterologjisëFields: Mjekësia e Brendshme – GastroenterologjiEmail: melih.ozel@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja • Shkolla e Mjekësisë Cerrahpaşa në Universitetin e Stambollit • Shkolla e Shëndetit Ushtarak Gülhane • Spitali Mësimor GMMA, Haydarpaşa • Shkolla e Mjekësisë në Universitetin Maltape Specialitetet dhe interesat mjekësore • Sëmundje inflamatore e zorrëve • Sëmundje kronike të mëlçisë • Sëmundjet […]