Hüseyin Baloğlu

Position: M.D. Profesor i PatologjisëFields: Shërbime Diagnostike – PatologjiEmail: huseyin.baloglu@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja GATA Fakulteti i Mjekësisë Kolegji i Mjekësisë Albert Einstein, New York, USA Universiteti Heidelberg, Gjermani SAMBA, Grenoble, Francë Spitali Mësimor GATA, Haydarpaşa Specialitetet dhe interesat mjekësore Patologjia molekulare Biologjia e tumorit Diagnoza e përkohshme / diagnoza emergjente Edukimi mjekësor Hulumtime dhe Publikime 52 […]

Departamenti i Patologjisë

Departamenti i Patologjisë Departamenti i Patologjisë Qendra Mjekësore Anadolu përdor një larmi teknikash të përparuara laboratorike, në përputhje me programin ndërkombëtar të CAP për sigurimin e cilësisë, për të analizuar defektet strukturore dhe funksionale në indet dhe qelizat. Departamenti i patologjisë i Qendrës Mjekësore Anadolu menjëherë informon mjekun për rezultatet e biopsisë, veçanërisht në rastet […]