Ayhan Erdemir

Position: Dr. Profesor i Asociuar i KirurgjiaFields: Kirurgjia – Kirurgjia e PërgjithshmeEmail: ayhan.erdemir@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja • Shkolla e Mjekësisë në Universitetin Fırat • Spitali Mësimor dhe Kërkimor Kartal Lütfi Kırdar • Shkolla e Mjekësisë në Universitetin Maltepe Specialitete dhe interesa mjekësore • Trauma / Emergjencat • Kirurgjia e gjirit • Kirurgjia endokrine • Kirurgji laparoskopike […]

Kemal Raşa

Position: Dr., Kirurg Master, FACS, FACP, KirurgFields: Kirurgjia – Kirurgjia e Përgjithshme – SHKENCAT ONKOLOGJIKE – Kirurgjia ONKOLOGJIKEEmail: kemal.rasa@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Arsimi Universiteti Hacettepe Fakulteti i Mjekësisë (1990) Kirurgji e Përgjithshme, Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit Hacettepe (1996) Eksperiencë profesionale : Kirurgjia e Përgjithshme, Spitali Edukues dhe Trajnues Numune Ankara (1997-2001) Kirurgji e përgjithshme, spitali Acıbadem […]

Metin Çakmakçı

Position: Dr., Kirurg Master, FACS, FACP, Profesor i KirurgjisëFields: Kirurgjia – Kirurgjia e Përgjithshme – SHKENCAT ONKOLOGJIKE – Kirurgjia ONKOLOGJIKEEmail: metin.cakmakci@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja Shkolla e Mesme për djem në Stamboll Universiteti Hacettepe Shkolla e Mjekësisë Departamenti i Kirurgjisë, Shërbimit të Traumës dhe Burnit, Universiteti i Alabamës Jugore, Mobile / SHBA Spitali Ushtarak Isparta Spitali Publik […]

Kirurgjia e gjirit

Kirurgjia e gjirit Kirurgjia e gjirit Pacientët me probleme shëndetësore të gjëndrave të qumështit kanë qasje në kujdes mjekësor të klasit botëror e cila ofrohet nga specialistë të Qendrës së Trajtimit të Sëmundjeve të Gjirit në Anadolu Medical Center. Pacientet që na kontaktojnë nënshtrohen një ekzaminimi modern, marrin një vlerësim të rrezikut nga ekspertët, si […]