Altan Kır

Position: Dr. Profesor i Asociuar i Kirurgjisë TorakaleFields: Shëndeti Kardiovaskular Dhe Thorakik – Kirurgjia ThorakikeEmail: altan.kir@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja Shkolla e Mjekësisë e Universitetit Karadeniz, Trabzon Departamenti i Kirurgjisë Torakale, Shkolla e Mjekësisë e Universitetit Dicle, Diyarbakır Spitali Royal Brompton, Angli Qendra Sloan Cancer – Memorial Kettering, SHBA Qendra Sureyyapaşa për Sëmundjet e Gjoksit dhe Kirurgjisë […]

Përdoret në Kirurgjinë e Kraharorit

Përdoret në Kirurgjinë e Kraharorit Kirurgjia Robotike Torakale Kirurgji robotike torakale ose kirurgji torakale me robot nënkupton kryerjen e disa procedurave kirurgjikale përmes vrimave të vogla në zgavrën e kraharorit duke përdorur sistemin robotik da Vinci. Instrumentet që simulojnë kyçin e dorës njerëzore, kontrollin intuitiv të lëvizjes dhe imazhet tre-dimensionale me rezolucion të lartë të […]