Muhammed Sulukaya

muhammed-sulukaya

Arsimi 2011     Universiteti: Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit Marmara (Anglisht) 2017     Specialiteti: Universiteti Marmara i Fakultetit të Mjekësisë Departamenti i Urologjisë Specialiteti: Kirurgjia e Gurëve të Mosmbajtjes Urinare të Femrave për Sëmundjet Beninje të Prostatës, Përvoja Spitali i Arsimit dhe i Hulumtimit në Malatya Spitali Publik Bejkoz Spitali i Arsimit dhe i Hulumtimit Umraniye Spitali […]

İlker Tinay

Position: M.D. Profesor i Urologjisë dhe Uro-onkologjisëFields: Kirurgjia – UrologjiEmail: ilker.tinay@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja Istanbul University, Istanbul Faculty of Medicine Urology, Marmara University, Faculty of Medicine Anëtarsitë Executive Board Member Association of Urooncology Secretary of the Bladder Tumors Research Group Association of Urooncology Member Of Board Of Directors Of Urological Surgery Association, Northern Marmara Branch Internatıonal Bladder Cancer […]

Urogjinekologji

Urogjinekologji Urogjinekologji Departamenti i uroginekologjisë i Qendrës Mjekësore Anadolu diagnostikon dhe trajton mosmbajtjen e urinës dhe çrregullimet që lidhen me organet riprodhuese. Cilat sëmundje diagnostikohen dhe trajtohen në departamentin tonë? Mosfunksionim i pelvikut Mospërmbajtje urinare Prolapsi i organeve të pelvikut Mospërmbajtja e zorrëve fekale dhe mosfunksionimi seksual.

Sëmundjet dhe Trajtimet Uroonkologjike

Sëmundjet dhe Trajtimet Uroonkologjike Sëmundjet dhe Trajtimet Uroonkologjike Metoda e trajtimit të kancerit të prostatës: Biopsia e gjilpërës së prostatës: Pacientët meshkuj kontrollohen çdo vit për kancer të prostatës, shfaqja e të cilit rritet pas moshës 40 vjeç, duke përdorur masat e provimit të rektumit dixhital (DRE) dhe antigjenit specifik të prostatës (PSA). Pacientët me […]

Përdorimi i kirurgjisë robotike në urologji

Përdorimi i kirurgjisë robotike në urologji Përdorimi i kirurgjisë robotike në urologji Në Qendrën Mjekësore Anadolu, ne përdorim me sukses sistemin e kirurgjisë robotike da Vinci në shumicën e operacioneve të kirurgjisë së hapur, duke përfshirë operacionet kryesore të kancerit dhe operacionet urologjike rindërtuese. Kanceri i prostatës Prostatektomi robotike radikale Kanceri i veshkave nefrektomi radikale […]

Sëmundjet urologjike rekonstruktive dhe trajtimi

Sëmundjet urologjike rekonstruktive dhe trajtimi Sëmundjet urologjike rekonstruktive dhe trajtimi Urologjia rindërtuese është një specialitet mjekësor i fokusuar në trajtimin e lezioneve dhe mosfunksionimeve anatomike të organeve riprodhuese (penisi tek meshkujt dhe mitra dhe vagina tek gratë) duke përdorur teknikat e kirurgjisë plastike. Ekzistojnë katër lloje të sëmundjeve urologjike rindërtuese, përkatësisht: Sëmundjet urologjike të lindura: […]

Sëmundjet urologjike pediatrike dhe trajtimi

Sëmundjet urologjike pediatrike dhe trajtimi Sëmundjet urologjike pediatrike dhe trajtimi Rrethprerja Kirurgji testikulare e papërdorur (orkiopeksi) Hidrocela (akumulimi i lëngut në testise) dhe riparimi i hernisë Hypospadias (hapja e uretrës nën penis) Pengimi i kryqëzimit U-PMetoda e përpunimit: Kirurgji e hapur – Pyeloplasty Kirurgji robotike Refluksi vezikoureterik (rrjedha retrograde e urinës nga fshikëza në veshkë)Metoda […]

Andrologjia

Andrologjia Andrologjia Hiperplazia beninje e prostatës (BPH)Metoda e përpunimit: Terapia me ilaçe Trajtimi kirurgjik (kirurgji endoskopike (prostatektomi / TUR-Green), kirurgji e hapur) Mosfunksionimi erektilMetoda e përpunimit: Terapi mjekësore Trajtimi kirurgjikal (proteza e penisit) Derdhje Metoda e trajtimit të sëmundjeve riprodhuese te njerëzit: Varikocelë: Varikocelektomi mikrokirurgjike Numërimi i spermës Mikro-TESE / TESA (aspirimi i spermës testikulare) […]

Sëmundjet e përgjithshme urologjike dhe trajtimi

Sëmundjet e përgjithshme urologjike dhe trajtimi Sëmundjet e përgjithshme urologjike dhe trajtimi Gurët në veshka, uretër dhe fshikëz Metoda e përpunimit: Terapi mjekësore Terapia kirurgjikale (Procedurat e heqjes së gurit endoskopik, NLP – nefrolitotomia perkutane, heqja e gurëve në uretër endoskopik – litotripsia me lazer, kirurgjia retrograde RIRS -intrarenale (heqja endoskopike e gurit të fshikëzës […]

Urologjisë

Urologjisë Departamenti i Urologjisë Klinika Urologjike e Qendrës Mjekësore Anadolu ofron shërbimet e saj diagnostikuese dhe trajtuese për pacientët (gra, burra dhe fëmijë) që vuajnë nga lloje të ndryshme sëmundjesh. Ne i menaxhojmë pacientët duke përdorur një qasje multidisiplinare në klinikën ambulatore, laboratorin urodinamik, departamentin e kirurgjisë në të njëjtën ditë dhe departamentin e urgjencës. […]