Elnur Allahverdiyev

Position: M.D. Profesor i Urologjisë dhe Uro-onkologjisëFields: Kirurgjia – UrologjiEmail: elnur.allahverdiyev@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja Turkish Urological Surgery Association ICS (international Continance society) 2018-2019 Anëtarsitë Executive Board Member Association of Urooncology Secretary of the Bladder Tumors Research Group Association of Urooncology Member Of Board Of Directors Of Urological Surgery Association, Northern Marmara Branch Internatıonal Bladder Cancer Network  European Assocıatıon […]

Nuri Ceydeli

Position: M.D.Fields: Shëndeti i grave – Gjinekologji dhe ObstetrikëEmail: nuri.ceydeli@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja • Shkolla e Mjekësisë në Universitetin e Stambollit • Shkolla e Mjekësisë Cerrahpasa • Spitali Kadıkoy Sifa Specialitetet dhe interesat mjekësore • Diagnostifikimi i hershëm i tumoreve gjinekologjike • Shëndeti i grave – diagnostikimi me mini-kirurgji dhe trajtim • Mjekësia para lindjes dhe […]

Uro-gjinekologji

Uro-gjinekologji Uro-gjinekologji Në Departamentin e Uro-Gjinekologjisë të Qendrës Mjekësore Anadolu, ne kujdesemi për diagnostikimin dhe trajtimin e çrregullimeve urinare dhe çrregullimeve të organeve riprodhuese. Në Departamentin e Uro-Gjinekologjisë, ne ofrojmë shërbimet tona për trajtimet: Çrregullime të Pelvikut Çrregullime urinare Prolapsi i organit pelvik Inkontinenca e fekaleve dhe çrregullimet shoqëruese seksuale