Kezban Berberoğlu

Position: M.D.Fields: Shërbime Diagnostike – PatologjiEmail: kezban.berberoglu@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja • Shkolla e Mjekësisë e Universitetit Trakya • Shkolla e Mjekësisë në Universitetin e Stambollit • Shkolla e Mjekësisë, Johns Hopkins, Baltimore, SHBA Specialitetet dhe interesat mjekësore • Onkologjia bërthamore • Kardiologjia nukleare • Anëtar i Shoqatës Turke të Mjekësisë Bërthamore Hulumtime dhe Publikime • 2 […]

Trajtimi i jodit radioaktiv për kancerin e tiroides

Trajtimi i jodit radioaktiv për kancerin e tiroides Trajtimi i jodit radioaktiv për kancerin e tiroides Trajtimi i jodit radioaktiv ipet pas operacionit për kancerin e tiroides. Është opsioni i vetëm i trajtimit që synon të heqë indet e mbetura dhe qelizat kancerogjene në nyjet limfatike ose pjesë të tjera të trupit. Pas operacionit për […]