Kezban Berberoğlu

Position: M.D.Fields: Shërbime Diagnostike – PatologjiEmail: kezban.berberoglu@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja • Shkolla e Mjekësisë e Universitetit Trakya • Shkolla e Mjekësisë në Universitetin e Stambollit • Shkolla e Mjekësisë, Johns Hopkins, Baltimore, SHBA Specialitetet dhe interesat mjekësore • Onkologjia bërthamore • Kardiologjia nukleare • Anëtar i Shoqatës Turke të Mjekësisë Bërthamore Hulumtime dhe Publikime • 2 […]

Terapitë me Radionuklide

Terapitë me Radionuklide Terapitë me Radionuklide Galium-68 PSMA PET-CT Është teknologjia aktuale më e suksesshme e imazhit e përdorur për të vlerësuar përhapjen e kancerit të prostatës në organe ose inde të tjera. Agjenti specifik i prostatës i quajtur PSMA lidhet me radioizotopin galium-68, dhe i administrohet pacientit në mënyrë intravenoze dhe kryhet një imazh […]