Hale Başak Çağlar

Position: M.D., Prof. i Onkologjisë së RrezatimitFields: Shkencat Onkologjike – Onkologjia e RrezatimitEmail: hale.caglar@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja • Universiteti Gazi, Ankara • Universiteti i Marmara, Stamboll • Instituti i Kancerit Dana Farber, Universiteti i Harvardit, Boston, SHBA • Universiteti Medipol, Fakulteti i Mjekësisë, Departamenti i Onkologjisë së Rrezatimit Aktivitetet dhe interesat mjekësore • Toksiciteti akut i […]

İlker Tinay

Position: M.D. Profesor i Urologjisë dhe Uro-onkologjisëFields: Kirurgjia – UrologjiEmail: ilker.tinay@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja Istanbul University, Istanbul Faculty of Medicine Urology, Marmara University, Faculty of Medicine Anëtarsitë Executive Board Member Association of Urooncology Secretary of the Bladder Tumors Research Group Association of Urooncology Member Of Board Of Directors Of Urological Surgery Association, Northern Marmara Branch Internatıonal Bladder Cancer […]

Alp Özkan

Position: Prof. i Onkologjisë PediatrikeFields: Onkologji PediatrikeEmail: alp.ozkan@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja Universiteti i Stambollit Fakulteti i Mjekësisë Cerrahpaşa Universiteti i Graz, Austri Akademia Mjekësore Ushtarake Gülhane, Klinika Pediatrike MD Anderson Cancer Center, Texas, Sh.B.A. Spitali i Kërkimeve Saint Jude, Sh.B.A. Spitali Pediatrik i Teksasit, Sh.B.A. Universiteti Bilim i Stambollit Specialitetet dhe Interesat Mjekësore Onkologji pediatrike Leuçemia, […]

Bülent Karagöz

Position: MD Prof. Prof. e Onkologjisë MjekësoreFields: Shkencat Onkologjike – Onkologji MjekësoreEmail: bulent.karagoz@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja • Fakulteti i Mjekësisë Ushtarake i Akademisë së Mjekësisë Ushtarake Gülhane, 1986-1992. • Spitali trajnues GATA Haydarpasa, trajnim specialist në mjekësinë e brendshme, 1995-1999 • Spitali Trajnues GATA Haydarpasa, trajnimi i specialistëve në onkologji mjekësore, 2003-2006. Aktivitetet dhe Interesat Mjekësore […]

Şeref Kömürcü

Position: MD Profesor i Onkologjisë MjekësoreFields: Onkologji – Onkologji MjekësoreEmail: seref.komurcu@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja • Universiteti Hacettepe, Fakulteti i Mjekësisë, Ankara 1983 • Akademia e Mjekësisë Ushtarake Gülhane, Ankara 1986 • Akademia e Mjekësisë Ushtarake Gülhane, Departamenti i Mjekësisë së Brendshme, Ankara 1993 • Akademia Ushtarake e Mjekësisë Gülhane, Departamenti i Onkologjisë Mjekësore, Ankara 1996 • […]

Emre Zorlu

Position: MD Profesor i Mjekësisë së Brendshme dhe Onkologjisë MjekësoreFields: Onkologji – Onkologji MjekësoreEmail: emre.zorlu@anadolusaglik.orgArsimi 1999-2005 Akademia Mjekësore Ushtarake Gülhane Fakulteti i Mjekësisë (GATA) 2010-2015 Specializimi i Neurokirurgjisë në Spitalin e Trajnimit GATA Haydarpaşa Përvoja 2015 – 2016 Spitali Kërkimor GATA Haydarpaşa, Departamenti i Neurokirurgjisë 2016 – 2017 Spitali Ushtarak i Şirnakit, Reparti i Neurokirurgjisë […]

Mehmet Caglar Berk

Position: M.D. Profesor i NeurokirurgjisëFields: Mjekësia e Brendshme – NeurokirurgjiaEmail: mehmet.berk@anadolusaglik.orgArsimi Edukimi mjekësor: Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit Hacettepe, Ankara, Turqi 10/1983-07/1989 Trajnimi neurokirurgjik: Departamenti i Kirurgjisë Neurologjike Universiteti i Shëndetit dhe Shkencës në Oregon Portland, OR, SHBA 07/2006-06/2012 Fellow klinik në Neurokirurgji Pediatrike Spitali i Fëmijëve St. Louis, Departamenti i Neurokirurgjisë Shkolla e Mjekësisë […]

Trajtimi paliativ

Trajtimi paliativ Trajtimi paliativ Programi i trajtimit paliativ i ndjekur në Qendrën Mjekësore Anadolu synon të sigurojë që çdo pacient i trajtuar në onkologji të ketë cilësinë më të mirë të mundshme të jetës. Qëllimi kryesor i trajtimit paliativ është të lehtësojë dhe, nëse është e mundur, të eleminojë plotësisht dhimbjen fizike të pacientit ose […]

Qendra e Menaxhimit Të Dhimbjeve (Algologjia)

Qendra e Menaxhimit Të Dhimbjeve (Algologjia) Qendra e Menaxhimit Të Dhimbjeve (Algologjia) Menaxhimi i dhimbjes (Algologjia) është një zonë specifike që po përhapet gradualisht vitet e fundit dhe që merret me dhimbjet kronike të pacientëve. Për shkak të faktit se dhimbja kronike formon ndryshime shumëdimensionale në jetën e pacientit në shumë aspekte, kërkon specialitete të […]

Onkologji Pediatrike

Onkologji Pediatrike Onkologji Pediatrike Shërbimi ynë onkologjik pediatrik, i cili integron shërbimet ambulatore dhe spitalore, ofron kujdes gjithëpërfshirës të kancerit për fëmijët e të gjitha moshave me tumore solide dhe të trurit. Ne trajtojmë fëmijë dhe adoleshentë me një shumëllojshmëri të malinjeve solide, duke përfshirë tumoret e kockave dhe indeve të buta, tumoret e mëlçisë […]