Murat Dökdök

Position: M.D.Fields: RadiologjiaEmail: murat.dokdok@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja • Shkolla e Mjekësisë Cerrahpaşa në Universitetin e Stambollit • Spitali Publik Göztepe • Universiteti i Minesotës, SHBA • Shkolla e Mjekësisë e Harvardit, MGH, SHBA • Spitali Acibadem Specialitetet dhe interesat mjekësore • Radiologjia ndërhyrëse • Imazhe kardiovaskulare • Neuroradiologjia • Shoqëria Turke e Radiologjisë • Shoqëria Evropiane […]

Radiologjia ndërhyrëse

Radiologjia ndërhyrëse Radiologjia ndërhyrëse Radiologjia ndërhyrëse është një subspecialitet në zhvillim që siguron procedura minimale kirurgjikale nën udhëzimet e imazhit (angiografi, tomografi kompjuterike ose ultratinguj) dhe pa kirurgji të hapur ose një sallë operacioni. Radiologët ndërhyrës përdorin gjilpëra, tuba dhe fije të veçanta, synojnë sëmundje të ndryshme në organe të ndryshme duke lundruar brenda enëve […]