Tayfun Çalışkan

Position: M.D. Assoc. Prof.Fields: Departamenti i Mjekësisë së Brendshme/PulmologjiEmail: tayfun.caliskan@anadolusaglik.orgARSIMI: 1993-1999      Shkolla Mjekësore – Akademia Mjekësore Ushtarake Gulhane , Fakulteti i Mjekësisë Ushtarake, Ankara, Turqi 2002-2006      Rezidencë, Pulmologji, Akademia Mjekësore Ushtarake Gulhane , Spitali i Trajnimit dhe Hulumtimit Haydarpasa , Stamboll, Turqi 2011-2016      Asistent Profesor, Pulmologji, Akademia Mjekësore Ushtarake Gulhane , Spitali […]

Kemal Tahaoğlu

Position: Asistent i M.D. Mësues mjekësia e brendshme dhe pulmonologjiaFields: Shkenca të Brendshme – PulmonologjiEmail: kemal.tahaoglu@anadolusaglik.orgEdukimi dhe përvoja profesionale • Universiteti i Stambollit Shkolla e Mjekësisë Cerrahpaşa, Stamboll 1984 • Edukimi i specializuar • Universiteti i Selçukut, Fakulteti i Mjekësisë, Departamenti i Sëmundjeve të Mushkërive, Konya, 1990 Profesor i Asociuar • Süreyyapaşa Sëmundja e Mushkërive […]

Esra Sönmez

Position: MD e Mjekësisë së Brendshme dhe PulmonologjisëFields: Shkenca të Brendshme – PulmonologjiEmail: esra.sonmez@anadolusaglik.orgEdukimi dhe përvoja profesionale • Universiteti Marmara, Fakulteti i Mjekësisë në Anglisht, Stamboll 1999 • Edukimi i specializuar • Shkolla e Mjekësisë Cerrahpaşa, Universiteti i Stambollit, Departamenti i Sëmundjeve të Mushkërive, Stamboll 2005 • Observatori i Bronkoskopisë Intervenuese në Spitalin Johns Hopkins […]