Zafer Gülbaş

Position: MD Profesor i Mjekësisë së Brendshme dhe HematologjisëFields: Onkologji – Hematologji OnkologjikeEmail: zafer.gulbas@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja • Shkolla e Mjekësisë në Universitetin Hacettepe • Shkolla e Mjekësisë e Universitetit Anadolu • Qendra Atatürk për Pulmonologji dhe Kirurgjinë Torakale • Qendra Mjekësore Hadassah, Izrael • Qendra e Hulumtimit të Kancerit Fred Hutchinson, SHBA • Qendra e […]

Procedura e transplantimit të palcës kockore

Procedura e transplantimit të palcës kockore Procedura e transplantimit të palcës kockore Procesi i transplantimit përfshin një numër hapash nga vendimi fillestar i transplantit deri tek vlerësimi i pacientëve para transplantimit, brendësimit dhe monitorimit afatgjatë pas shkarkimit. Para procedurës, koordinatori i transplantit i paraqet pacientit informacion të hollësishëm dhe i përgjigjet çdo pyetje në lidhje […]