Zafer Gülbaş

Position: MD Profesor i Mjekësisë së Brendshme dhe HematologjisëFields: Onkologji – Hematologji OnkologjikeEmail: zafer.gulbas@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja • Shkolla e Mjekësisë në Universitetin Hacettepe • Shkolla e Mjekësisë e Universitetit Anadolu • Qendra Atatürk për Pulmonologji dhe Kirurgjinë Torakale • Qendra Mjekësore Hadassah, Izrael • Qendra e Hulumtimit të Kancerit Fred Hutchinson, SHBA • Qendra e […]

Praktikat e mira për pacientët që i nënshtrohen transplantit të palcës kockore

Praktikat e mira për pacientët që i nënshtrohen transplantit të palcës kockore Praktikat e mira për pacientët që i nënshtrohen transplantit të palcës kockore Këto rregulla dhe rekomandime janë hartuar për t’ju drejtuar ju dhe familjen tuaj. Ndiqni recetën e mjekut para se të merrni ndonjë ilaç. Ju lutemi respektoni takimet tuaja të rregullta për […]