Kezban Berberoğlu

Position: M.D.Fields: Shërbime Diagnostike – PatologjiEmail: kezban.berberoglu@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja • Shkolla e Mjekësisë e Universitetit Trakya • Shkolla e Mjekësisë në Universitetin e Stambollit • Shkolla e Mjekësisë, Johns Hopkins, Baltimore, SHBA Specialitetet dhe interesat mjekësore • Onkologjia bërthamore • Kardiologjia nukleare • Anëtar i Shoqatës Turke të Mjekësisë Bërthamore Hulumtime dhe Publikime • 2 […]

PET-CT

PET-CT PET-CT Skanuesi PET / CT është një metodë e imazhit që ndërthur teknikat e PET (tomografia me emision pozitron) dhe tomografia e asistuar nga kompjuteri (CT) dhe siguron informacion më të plotë se sa mund të sigurojë secila veçmas. Ky kombinim siguron diagnozën e shpejtë dhe të saktë të kancerit. Përdoret në diagnostikimin dhe […]