A. Nadir Tosyalı

Position: M.D.Fields: Kirurgjia – Kirurgjia PediatrikeEmail: nadir.tosyali@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja • Shkolla e Mjekësisë e Universitetit Dicle • Spitali mësimor dhe kërkimor Göztepe • Shkolla e Mjekësisë Universiteti i Stambollit Cerrahapaşa • Shkolla e Mjekësisë në Universitetin Yeditepe • Spitali lokal i Pendikut Specialitete dhe interesa mjekësore • Kirurgjia neonatale • Urologji pediatrike • Kirurgji onkologjike […]

Kirurgji Pediatrike

Kirurgji Pediatrike Kirurgji Pediatrike Departamenti i Kirurgjisë Pediatrike në Anadolu Medical Center ofron shërbime diagnostike, para-kirurgjikale, kirurgjikale dhe post-kirurgjike për fëmijët midis moshave 0-18 vjeç të cilët kanë kushte që kërkojnë kirurgji. Duke marrë parasysh që fëmijët janë më të ndjeshëm ndaj dhimbjeve, shumë procedura kirurgjikale përdorin teknika minimal invazive. Kirurgët pediatrik synojnë kryerjen e […]