A. Nadir Tosyalı

Position: M.D.Fields: Kirurgjia – Kirurgjia PediatrikeEmail: nadir.tosyali@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja • Shkolla e Mjekësisë e Universitetit Dicle • Spitali mësimor dhe kërkimor Göztepe • Shkolla e Mjekësisë Universiteti i Stambollit Cerrahapaşa • Shkolla e Mjekësisë në Universitetin Yeditepe • Spitali lokal i Pendikut Specialitete dhe interesa mjekësore • Kirurgjia neonatale • Urologji pediatrike • Kirurgji onkologjike […]