Bülent Evren Erkul

Position: M.D. Prof.Fields: Departamenti i OtorinolaringologjisëEmail: evren.erkul@anadolusaglik.orgDiplomë e avancuar:  MD dhënë nga Akademia Mjekësore Ushtarake Gulhane , Shkolla e Mjekësisë (2001) Rezidenca:                  Akademia Mjekësore Ushtarake Gulhane, Spitali Trajnues Haydarpasa, Departamenti i Otorinolaringologjisë (2004-2007) Stamboll, Turqi Certifikimi i Bordit:      Bordi Turk i Kirurgjisë së Kokës dhe Qafës Otorinolaringologjike (2012) Programi i doktoraturës: Onkologji Molekulare […]

Ziya Saltürk

Position: M.D. Assoc. Prof.Fields: Specialist i ENTEdukimi dhe Përvoja: • Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit Marmara, Stamboll/Turqi • Spitali Kërkimor Okmeydanı, Specialiteti Klinik në ORL • 2006-2011 – Spitali Kërkimor Okmeydanı, Departamenti i ORL -së. • 2011-2013 – Spitali Publik Amasya Suluova • 2013-2019- Asistent Kryesor i Spitalit Kërkimor Okmeydanı- Pedagog. • 2019 – Anadolu […]