İbrahim Akmaz

Position: Profesor i Asociuar i Ortopedisë dhe TraumatologjisëFields: Kirurgjia – Ortopedi dhe taumatologjiEmail: ibrahim.akmaz@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja • Akademia Mjekësore Ushtarake Gülhane, Shkolla e Mjekësisë • Akademia Mjekësore Ushtarake Gülhane, Spitali Mësimor dhe Kërkimor Haydarpaşa • Spitali Ushtarak Hakari • Spitali Ushtarak Gümüşsuyu • Spitali Ushtarak Erzurum • Spitali Ushtarak Kosova T. Specialitete dhe interesa mjekësore […]

Ahmet Kıral

Position: MD Profesor i Ortopedisë dhe TraumatologjisëFields: Kirurgjia – Ortopedi dhe TraumatologjiEmail: ahmet.kiral@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja • Shkolla e Mesme Shkencore e Ankarasë • Shkolla e Mjekësisë në Universitetin Hacettepe • Akademia Mjekësore Ushtarake dhe Shkolla e Mjekësisë Gulhane • Spitali Texas Rite për Fëmijë, Dallas, TEXAS, SHBA • Universiteti i Torontos, Toronto, Ontario, Kanada • […]