Yaşar Kütükçü

Position: M.D. Profesor i NeurologjisëFields: Mjekësia e Brendshme – NeurologjiaEmail: yasar.kutukcu@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja • Fakulteti Mjekësor GATA • Universiteti i Kalifornisë, San Francisco Specialitetet dhe interesat mjekësore • Çrregullimet e lëvizjes • Neurofiziologji Kërkime dhe Publikime • 28 botime ndërkombëtare • 36 botime kombëtare • 20 prezantime ndërkombëtare • 63 prezantime kombëtare • 61 folës […]