Yaşar Kütükçü

Position: M.D. Profesor i NeurologjisëFields: Mjekësia e Brendshme – NeurologjiaEmail: yasar.kutukcu@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja • Fakulteti Mjekësor GATA • Universiteti i Kalifornisë, San Francisco Specialitetet dhe interesat mjekësore • Çrregullimet e lëvizjes • Neurofiziologji Kërkime dhe Publikime • 28 botime ndërkombëtare • 36 botime kombëtare • 20 prezantime ndërkombëtare • 63 prezantime kombëtare • 61 folës […]

Neurologjia

Neurologjia Neurologjia Në departamentin e neurologjisë të Qendrës Mjekësore Anadolu, ne diagnostikojmë dhe trajtojmë sëmundje që prekin ose përfshijnë sistemin nervor. Ne ofrojmë vetëm kujdes neurologjik për të rriturit pasi nuk kemi një qendër neurologjike të fëmijëve. Cilat sëmundje diagnostikohen dhe trajtohen në departamentin tonë? Trajtimi i dhimbjes neuropatike Dhimbje koke, marrje mendsh Sëmundjet e […]