Enes Murat Atasoyu

Position: Profesor i Asociuar i Mjekësisë së BrendshmeFields: Mjekësia e Brendshme – NefrologjiaEmail: enes.atasoyu@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja • Fakulteti i Mjekësisë GATA • Spitali Mësimor GATA Haydarpasa Specialitete dhe interesa mjekësore • Hipertensioni • Nefropatitë diabetike • Glomerulonefriti • Sëmundje autosomale policistike e veshkave • Albuminuria dhe proteinuria • Hematuria • Sëmundje trashëgimore e veshkave • […]