Gülcan Baloğlu

Position: M.D.Fields: Shërbime Diagnostike – Laborator i Analizës MjekësoreEmail: gulcan.baloglu@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja Anadolu University School of Medicine Universiteti i Stambollit Shkolla e Mjekësisë Cerrahpaşa Laboratorët e Düzen Laboratori i Analizës Mjekësore të Spitalit Mësimor dhe Kërkimor Kartal Specialitetet dhe interesat mjekësore Anëtar, Shoqata e Biokimisë Turke Anëtar, Shoqata e Biokimisë Klinike

Laboratori Klinik

Laboratori Klinik Laboratori Klinik Laboratori Klinik i Anadolu Medical Center u krijua për të ofruar shërbime laboratorike me cilësi të lartë që plotësojnë standardet ndërkombëtare për të gjithë pacientët tanë. Punimet, duke përfshirë biokiminë rutinore, hematologjinë, koagulimin dhe stërvitjen endokrine, monitorimin e ilaçeve, shënuesit e tumorit, testet e shqyrtimit dhe testet stimuluese / shtypëse in […]