Zafer Gülbaş

Position: MD Profesor i Mjekësisë së Brendshme dhe HematologjisëFields: Onkologji – Hematologji OnkologjikeEmail: zafer.gulbas@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja • Shkolla e Mjekësisë në Universitetin Hacettepe • Shkolla e Mjekësisë e Universitetit Anadolu • Qendra Atatürk për Pulmonologji dhe Kirurgjinë Torakale • Qendra Mjekësore Hadassah, Izrael • Qendra e Hulumtimit të Kancerit Fred Hutchinson, SHBA • Qendra e […]

Kriteret për përshtatshmërinë për transplantim

Kriteret për përshtatshmërinë për transplantim Kriteret për përshtatshmërinë për transplantim Kriteret për përshtatshmërinë për transplantim Mosha <65 vjeç, Fraksioni i nxjerrjes kardiake> 50%, Testi i funksionit të mëlçisë jo më shumë se dy herë normal Ekzaminime funksionale të frymëmarrjes: DLCO> 60%, Performancë e mirë e pacientit. Kriteret për një transplant të mieloablativ allogjenik të qelizave […]