Ahmet Hulusi Arslan

Position: M.D.Fields: Shëndeti torakal, kirurgjia kardiovaskulare- kardiovaskulareEmail: ahmet.arslan@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja • Shkolla e Mjekësisë e Universitetit Selçuk • Shkolla e Mjekësisë në Universitetin Başkent • Departamenti i Kirurgjisë Kardiovaskulare • Spitali Ushtarak Izmir Güzelyalı • Departamenti i Kirurgjisë Kardiovaskulare Specialitetet dhe Interesat Mjekësore • Kirurgjia kardiake pediatrike • Kirurgjia e valvulës së zemrës • Kirurgjia […]

Haşim Üstünsoy

Position: M.D. Prof.Fields: Shëndeti torakal dhe kardiovaskular – Kirurgjia kardiovaskulareEmail: hasim.ustunsoy@anadolusaglik.orgEdukimi dhe përvoja profesionale Universiteti Universiteti i Ankarasë, Fakulteti i Shkencave Politike, 1979 Universiteti Hacettepe, Fakulteti i Mjekësisë, 1984 Universiteti Uludağ, Fakulteti i Mjekësisë, 1986 Trajnim i specializuar Uludağ Üniversitesi, Kirurgji kardiovaskulare, 1990-1996 Profesor i Asociuar Universiteti Gaziantep, Fakulteti i Mjekësisë, Departamenti i Kirurgjisë Kardiotorakale, […]