Altan Kır

Position: Dr. Profesor i Asociuar i Kirurgjisë TorakaleFields: Shëndeti Kardiovaskular Dhe Thorakik – Kirurgjia ThorakikeEmail: altan.kir@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja Shkolla e Mjekësisë e Universitetit Karadeniz, Trabzon Departamenti i Kirurgjisë Torakale, Shkolla e Mjekësisë e Universitetit Dicle, Diyarbakır Spitali Royal Brompton, Angli Qendra Sloan Cancer – Memorial Kettering, SHBA Qendra Sureyyapaşa për Sëmundjet e Gjoksit dhe Kirurgjisë […]

Kirurgjia e kraharorit

Kirurgjia e kraharorit Kirurgjia e kraharorit Departamenti i Kirurgjisë Torakale të Anadolu Medical Center trajton me sukses sëmundjet torakale dhe hepatike të të gjitha llojeve të pacientëve (nga të porsalindurit deri tek të rriturit) duke përdorur teknikat më moderne. Në Departamentin e Kirurgjisë Torakale të Anadolu Medical Center kryhen procedurat e mëposhtme kirurgjikale: Kirurgji onkologjike […]