Ayşegül Karahan

Position: M.D.Fields: Shëndeti torakal kardiovaskular – KardiologjiEmail: aysegul.zor@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja • Shkolla e Mjekësisë Anglophone Cerrahpaşa në Universitetin e Stambollit • Universiteti i Leeds, Mbretëria e Bashkuar • Qendra e Kirurgjisë Kardiovaskulare Dr. Siyami Ersek Specialitetet dhe Interesat Mjekësore • Imazhe kardiake jo invazive • Sëmundja e valvulës së zemrës • Shoqëria Turke e Kardiologjisë […]

Ertan Ökmen

Position: M.D. FESC Profesor i KardiologjisëFields: Shëndeti torakal kardiovaskular – KardiologjiEmail: ertan.okmen@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja • Shkolla e Mjekësisë në Universitetin e Stambollit, • Siyami Ersek Qendra e Kirurgjisë Torakale dhe Kardiovaskulare • Kolegji i Mjekësisë Baylor, Instituti i Zemrës në Teksas, Hjuston, SHBA • Shkolla e Mjekësisë Johns Hopkins, Universiteti Johns Hopkins, Baltimore, Maryland, SHBA […]

Kardiologjia intervenuese

Kardiologjia intervenuese Kardiologjia intervenuese Të gjitha procedurat tona inovative kardiologjike kryhen me sukses nga specialistë të kardiologjisë intervenuese nga Njësia e Kardiologjisë Ndërhyrëse të Anadolu Medical Center. Njësia jonë tejkalon standardet botërore për kohët e valvuloplastikës me balonë dhe përqindjet e suksesit në procedurat e angioplastikës transluminale perkutane / stentimit në infarkt akut të miokardit […]