Ayşegül Karahan

Position: M.D.Fields: Shëndeti torakal kardiovaskular – KardiologjiEmail: aysegul.zor@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja • Shkolla e Mjekësisë Anglophone Cerrahpaşa në Universitetin e Stambollit • Universiteti i Leeds, Mbretëria e Bashkuar • Qendra e Kirurgjisë Kardiovaskulare Dr. Siyami Ersek Specialitetet dhe Interesat Mjekësore • Imazhe kardiake jo invazive • Sëmundja e valvulës së zemrës • Shoqëria Turke e Kardiologjisë […]

Ertan Ökmen

Position: M.D. FESC Profesor i KardiologjisëFields: Shëndeti torakal kardiovaskular – KardiologjiEmail: ertan.okmen@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja • Shkolla e Mjekësisë në Universitetin e Stambollit, • Siyami Ersek Qendra e Kirurgjisë Torakale dhe Kardiovaskulare • Kolegji i Mjekësisë Baylor, Instituti i Zemrës në Teksas, Hjuston, SHBA • Shkolla e Mjekësisë Johns Hopkins, Universiteti Johns Hopkins, Baltimore, Maryland, SHBA […]

Elektrofiziologjia dhe aritmitë

Elektrofiziologjia dhe aritmitë Elektrofiziologjia dhe aritmitë Njësia e Elektrofiziologjisë dhe Aritmisë në Anadolu Medical Center ofron shërbime diagnostike dhe trajtime për aritmitë kardiake dhe çrregullimet kardiake të shoqëruara. Ekipi ynë me përvojë kryen të gjitha llojet e procedurave elektrofiziologjike diagnostike dhe intervenuese duke përdorur teknikat më të avancuara. Një shembull është heqja e fibrilacionit atrial […]

Kardiologjia

Kardiologji Kardiologjia Departamenti i Kardiologjisë në Anadolu Medical Center ofron një gamë të gjerë shërbimesh, si kardiologji parandaluese, teknika të avancuara diagnostikuese, kujdes koronar, teknika intervenuese, disa nga teknikat elektrofiziologjike më komplekse dhe imazheri kardiake. Shërbimet tona të kardiologjisë: Kardiologjia intervenuese Kardiologji joinvazive Elektrofiziologjia dhe aritmia Klinika e dështimit të zemrës Kardiologji pediatrike Departamenti i […]

Kardiologjia intervenuese

Kardiologjia intervenuese Kardiologjia intervenuese Të gjitha procedurat tona inovative kardiologjike kryhen me sukses nga specialistë të kardiologjisë intervenuese nga Njësia e Kardiologjisë Ndërhyrëse të Anadolu Medical Center. Njësia jonë tejkalon standardet botërore për kohët e valvuloplastikës me balonë dhe përqindjet e suksesit në procedurat e angioplastikës transluminale perkutane / stentimit në infarkt akut të miokardit […]