Tayfun Kutlu

Position: M.D. Assoc. Prof.Fields: Shef i Departamentit të IVF (In Vitro Fertilization)Email: tayfun.kutlu@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja Profesor i Asociuar: Universiteti Konya Selçuk, Fakulteti i Mjekësisë (2017) Vendbanimi: Materniteti dhe Fëmijët Zeynep Kamil, Spitali i Trajnimit dhe Kërkimit, Edukimi Mjekësor: Universiteti i Stambollit, Fakulteti i Mjekësisë në Stamboll (1985 – 1991) Shkolla e mesme: Lycée Français Saint-Joseph […]

Nuri Ceydeli

Position: M.D.Fields: Shëndeti i grave – Gjinekologji dhe ObstetrikëEmail: nuri.ceydeli@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja • Shkolla e Mjekësisë në Universitetin e Stambollit • Shkolla e Mjekësisë Cerrahpasa • Spitali Kadıkoy Sifa Specialitetet dhe interesat mjekësore • Diagnostifikimi i hershëm i tumoreve gjinekologjike • Shëndeti i grave – diagnostikimi me mini-kirurgji dhe trajtim • Mjekësia para lindjes dhe […]