Nuri Ceydeli

Position: M.D.Fields: Shëndeti i grave – Gjinekologji dhe ObstetrikëEmail: nuri.ceydeli@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja • Shkolla e Mjekësisë në Universitetin e Stambollit • Shkolla e Mjekësisë Cerrahpasa • Spitali Kadıkoy Sifa Specialitetet dhe interesat mjekësore • Diagnostifikimi i hershëm i tumoreve gjinekologjike • Shëndeti i grave – diagnostikimi me mini-kirurgji dhe trajtim • Mjekësia para lindjes dhe […]

Uro-gjinekologji

Uro-gjinekologji Uro-gjinekologji Në Departamentin e Uro-Gjinekologjisë të Qendrës Mjekësore Anadolu, ne kujdesemi për diagnostikimin dhe trajtimin e çrregullimeve urinare dhe çrregullimeve të organeve riprodhuese. Në Departamentin e Uro-Gjinekologjisë, ne ofrojmë shërbimet tona për trajtimet: Çrregullime të Pelvikut Çrregullime urinare Prolapsi i organit pelvik Inkontinenca e fekaleve dhe çrregullimet shoqëruese seksuale

Onkologji Gjinekologjike

Onkologji Gjinekologjike Onkologji Gjinekologjike Në nivelin e njësisë së Onkologjisë Gjinekologjike ne trajtojmë pacientë me tumore të organeve gjenitale. Themeli i qasjes sonë është një vlerësim optimal para operacionit dhe një protokoll i kujdesit individual. Duke pasur këtë në mendje, ne përdorim metoda të ndryshme të imazhit (të tilla si ekografia, MRI, CT, PET-CT dhe […]

Gjinekologji dhe Obstetrikë

Gjinekologji dhe Obstetrikë Gjinekologji dhe Obstetrikë Departamenti i gjinekologjisë dhe obstetrikës në Qendrën Mjekësore Anadolu ka një staf të madh dhe me përvojë të subspecialistëve. Operimet bëhen 24 orë në ditë, shtatë ditë në javë dhe ofron një sërë burimesh teknologjike. Fushat kryesore të shërbimeve të ofruara nga departamenti dhe që synojnë të bashkojnë të […]