Abdulcabbar Kartal

Position: Asoc. M.D.Fields: Kirurgjia e ObezitetitKirurg bariatrik ekspert që ka kryer më shumë se 500 operacione nëpërmjet metodave laparoskopike dhe me ndihmën e robotëve. Mban Certifikatë për Kirurgji Minimal Invazive (Laparoskopi/ Kirurgji Robotike Da Vinci). Ekspertiza & Fushat e interesit Arsim dhe Eksperiencë pune Anëtarësitë institucionale

Gastrektomisë me mëngë

Gastrektomisë me mëngë Gastrektomisë me mëngë Paketa dhe Kostoja e Gastrektomisë me mëngë Koha e pritjes: Asnjë Kohëzgjatja e shtrimit në spital: 3 netë (të përfshira) Minimumi i kërkuar i qëndrimit jashtë vendit: 7-10 ditë Kostoja e operacionit të gastrektomisë së mëngës: 3,400 € për laparoskopinë, 5,150 € për robotikë   Paketa Përfshin: Tarifat e […]