Semih Akı

Position: MD Profesor i Fizioterapisë dhe RehabilitimitFields: Profesor i Fizioterapisë dhe RehabilitimitEmail: semih.aki@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja • Shkolla e Mjekësisë në Universitetin e Stambollit • Shkolla e Mjekësisë në Universitetin e Stambollit Cerrahpasa Specialitetet dhe interesat mjekësore • Osteoporoza • Elektrofiziologjia • Osteoartriti • Injeksione të toksinës botulinum • Anëtar i Shoqatës Turke të Fizioterapisë dhe […]