E. Erdem Türemen

Position: M.D.Fields: Mjekësia e Brendshme – EndokrinologjiaEmail: erdem.turemen@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja • Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit Trakya • Fakulteti i Mjekësisë Cerrahpaşa i Universitetit të Stambollit • Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit të Kocaeli Specialitetet dhe interesat mjekësore • Diabeti mellitus • Obeziteti • Sëmundjet e tiroides Hulumtime dhe Publikime • 6 artikuj ndërkombëtarë • […]