Position: M.D.

Fields: Mjekësia e Brendshme - Endokrinologjia

Email: erdem.turemen@anadolusaglik.org


Edukimi dhe Përvoja

• Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit Trakya

• Fakulteti i Mjekësisë Cerrahpaşa i Universitetit të Stambollit

• Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit të Kocaeli

Specialitetet dhe interesat mjekësore

• Diabeti mellitus

• Obeziteti

• Sëmundjet e tiroides

Hulumtime dhe Publikime

• 6 artikuj ndërkombëtarë

• 3 artikuj kombëtarë