Ayşegül Karahan

Position: M.D.Fields: Shëndeti torakal kardiovaskular – KardiologjiEmail: aysegul.zor@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja • Shkolla e Mjekësisë Anglophone Cerrahpaşa në Universitetin e Stambollit • Universiteti i Leeds, Mbretëria e Bashkuar • Qendra e Kirurgjisë Kardiovaskulare Dr. Siyami Ersek Specialitetet dhe Interesat Mjekësore • Imazhe kardiake jo invazive • Sëmundja e valvulës së zemrës • Shoqëria Turke e Kardiologjisë […]

Ertan Ökmen

Position: M.D. FESC Profesor i KardiologjisëFields: Shëndeti torakal kardiovaskular – KardiologjiEmail: ertan.okmen@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja • Shkolla e Mjekësisë në Universitetin e Stambollit, • Siyami Ersek Qendra e Kirurgjisë Torakale dhe Kardiovaskulare • Kolegji i Mjekësisë Baylor, Instituti i Zemrës në Teksas, Hjuston, SHBA • Shkolla e Mjekësisë Johns Hopkins, Universiteti Johns Hopkins, Baltimore, Maryland, SHBA […]

Elektrofiziologjia dhe aritmitë

Elektrofiziologjia dhe aritmitë Elektrofiziologjia dhe aritmitë Njësia e Elektrofiziologjisë dhe Aritmisë në Anadolu Medical Center ofron shërbime diagnostike dhe trajtime për aritmitë kardiake dhe çrregullimet kardiake të shoqëruara. Ekipi ynë me përvojë kryen të gjitha llojet e procedurave elektrofiziologjike diagnostike dhe intervenuese duke përdorur teknikat më të avancuara. Një shembull është heqja e fibrilacionit atrial […]