Bülent Evren Erkul

Position: M.D. Prof.Fields: Departamenti i OtorinolaringologjisëEmail: evren.erkul@anadolusaglik.orgDiplomë e avancuar:  MD dhënë nga Akademia Mjekësore Ushtarake Gulhane , Shkolla e Mjekësisë (2001) Rezidenca:                  Akademia Mjekësore Ushtarake Gulhane, Spitali Trajnues Haydarpasa, Departamenti i Otorinolaringologjisë (2004-2007) Stamboll, Turqi Certifikimi i Bordit:      Bordi Turk i Kirurgjisë së Kokës dhe Qafës Otorinolaringologjike (2012) Programi i doktoraturës: Onkologji Molekulare […]

Ziya Saltürk

Position: M.D. Assoc. Prof.Fields: Specialist i ENTEdukimi dhe Përvoja: • Fakulteti i Mjekësisë i Universitetit Marmara, Stamboll/Turqi • Spitali Kërkimor Okmeydanı, Specialiteti Klinik në ORL • 2006-2011 – Spitali Kërkimor Okmeydanı, Departamenti i ORL -së. • 2011-2013 – Spitali Publik Amasya Suluova • 2013-2019- Asistent Kryesor i Spitalit Kërkimor Okmeydanı- Pedagog. • 2019 – Anadolu […]

ORL (Otolaringologjia – Vesh, hundë dhe fyt)

ORL (Otolaringologjia – Vesh, hundë dhe fyt ) ORL (Otolaringologjia – Vesh, hundë dhe fyt) Departamenti i Otorinolaringologjisë (veshit, hundës dhe fytit ose ORL) në Anadolu Medical Center ofron trajtim mjekësor dhe kirurgjik multidisiplinar të problemeve të kokës dhe qafës në lidhje me veshin, hundën dhe fytin. Stafi ynë me përvojë diagnostikon dhe trajton pacientët […]