Gülcan Baloğlu

Position: M.D.Fields: Shërbime Diagnostike – Laborator i Analizës MjekësoreEmail: gulcan.baloglu@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja Anadolu University School of Medicine Universiteti i Stambollit Shkolla e Mjekësisë Cerrahpaşa Laboratorët e Düzen Laboratori i Analizës Mjekësore të Spitalit Mësimor dhe Kërkimor Kartal Specialitetet dhe interesat mjekësore Anëtar, Shoqata e Biokimisë Turke Anëtar, Shoqata e Biokimisë Klinike