Mehmet Coşkun Acay

Position: M.D.Fields: Mjekësia e Brendshme – DermatologjiEmail: mehmet.acay@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja • Shkolla e Mjekësisë në Universitetin e Stambollit • Akademia Mjekësore Ushtarake Gülhane (GATA) • GATA Haydarpaşa, Departamenti i Dermato-Venerologjisë • Spitali Ushtarak Balıkesir • Spitali Ushtarak Ardahan • Spitali Ushtarak i Stambollit Specialitetet dhe Interesat Mjekësore • Elektrokirurgjia • Krioterapia • Venerologjia • Analiza […]