Pınar Sarıyıldız

Position: M.D.Fields: Mjekësi të brendshmeEmail: pinar.sariyildiz@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja • Shkolla e Mjekësisë në Universitetin e Stambollit • Spitali GOP • Spitali Kadıköy Şifa Specialitetet dhe interesat mjekësore • Diabeti Melitus • Hipertensioni • Sëmundjet metabolike • Obeziteti • Sëmundjet e tiroides • Osteoporoza • Ulçera peptike • Anemia Hulumtime dhe Publikime • 2 artikuj kombëtarë

Çağatay Öktenli

Position: Profesor i Mjekësisë së Brendshme dhe GeriatrisëEmail: cagatay.oktenli@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja • Fakulteti i Mjekësisë Ushtarake Gülhane • Spitali Universitar GATA Haydarpaşa Specialitetet dhe Interesat Mjekësore •Mjekësi të brendshme • Geriatria Hulumtime dhe Publikime • + 70 botime ndërkombëtare • 1 Kapitull Ndërkombëtar • 15 libra dhe kapituj turqisht • 1 libër ndërkombëtar