Position: Profesor i Mjekësisë së Brendshme dhe Geriatrisë

Email: cagatay.oktenli@anadolusaglik.org


Edukimi dhe Përvoja

• Fakulteti i Mjekësisë Ushtarake Gülhane

• Spitali Universitar GATA Haydarpaşa

Specialitetet dhe Interesat Mjekësore

•Mjekësi të brendshme

• Geriatria

Hulumtime dhe Publikime

• + 70 botime ndërkombëtare

• 1 Kapitull Ndërkombëtar

• 15 libra dhe kapituj turqisht

• 1 libër ndërkombëtar