Abdulcabbar Kartal

Position: Asoc. M.D.Fields: Kirurgjia e ObezitetitKirurg bariatrik ekspert që ka kryer më shumë se 500 operacione nëpërmjet metodave laparoskopike dhe me ndihmën e robotëve. Mban Certifikatë për Kirurgji Minimal Invazive (Laparoskopi/ Kirurgji Robotike Da Vinci). Ekspertiza & Fushat e interesit Arsim dhe Eksperiencë pune Anëtarësitë institucionale

Bypass të stomakut

Bypass të stomakut Bypass të stomakut Paketa dhe Kostoja e Kirurgjisë Bypass të Kirurgjisë së Stomakut Koha e pritjes: Asnjë Kohëzgjatja e shtrimit në spital: 3 netë (të përfshira) Minimumi i kërkuar i qëndrimit jashtë vendit: 7-10 ditë Kostoja e operacionit bypass të stomakut: 3.400 € për laparoskopinë, 5.150 € për robotikë. Paketa Përfshin: Tarifat […]