Kezban Berberoğlu

Position: M.D.Fields: Shërbime Diagnostike – PatologjiEmail: kezban.berberoglu@anadolusaglik.orgEdukimi dhe Përvoja • Shkolla e Mjekësisë e Universitetit Trakya • Shkolla e Mjekësisë në Universitetin e Stambollit • Shkolla e Mjekësisë, Johns Hopkins, Baltimore, SHBA Specialitetet dhe interesat mjekësore • Onkologjia bërthamore • Kardiologjia nukleare • Anëtar i Shoqatës Turke të Mjekësisë Bërthamore Hulumtime dhe Publikime • 2 […]

Biopsi e nyjes sentinel

Biopsi e nyjes sentinel Biopsi e nyjes sentinel Një nga shqetësimet kryesore me kancerin e gjirit është përhapja (metastaza) e kancerit në organet e tjera. Në këto raste, sintigrafia sentinel e nyjeve limfatike, një test diagnostik i zhvilluar për të identifikuar përfshirjen e nyjeve limfatike, është një metodë imazhi që ofron aftësi superiore diagnostikuese dhe […]